top of page
BRIBI SÖTÉT HÁTTÉR.jpg

Jogi diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem 2007-ben. Ezután egy állami tulajdonban álló gazdasági társaságnál kezdtem dolgozni, ahol a ranglétrán haladva vezető jogtanácsos és jogi divízióigazgató pozíciókat töltöttem be. Szakértelmem tovább bővítve, adójogi szakjogászi képesítést szereztem az ELTE-n 2011-ben, majd munkajogi szakjogászként végeztem a Pécsi Tudományegyetemen 2016-ban. Ügyvédként 2018 óta tevékenykedem.

Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezem a gazdasági jog, társasági jog, munkajog és ingatlanjog területein. Minden ügyet komplex szemlélettel és a legoptimálisabb megoldások kialakítására törekedve kezelek. Tekintettel arra, hogy közgazdász diplomával és gazdasági területen szerzett nemzetközi tapasztalattal is rendelkezem, a jogi megoldások kidolgozása során gazdasági- és pénzügyi ismereteimet is alkalmazom.

 

Ügyvédi tevékenységem magában foglalja egyebek között az eseti jogi tanácsadást, folyamatos megbízások ellátását, okiratok szerkesztését, peres- és nemperes eljárások során történő jogi képviseletet.

 

2024-ben csatlakoztam az RPF Legal csapatához társulási partnerként. Az irodai együttműködés során becsatornázott széleskörű szakmai tapasztalatommal aktívan hozzájárulok az iroda szolgáltatási színvonalának fejlesztéséhez.

DR. ÓDOR BRIGITTA
ÜGYVÉD

bottom of page