top of page
DSC02459-Edit_edited.jpg

DR. PÉCSI ANDRÁS 

ÜGYVÉD

Középfokú tanulmányaimat az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban folytattam, ahol 2007-ben érettségiztem.

Jogi diplomámat a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szereztem 2012-ben. Tanulmányaim során a varsói Lazarski University magánegyetemen is hallgattam nemzetközi jogot ösztöndíjas képzésben.

 

Hallgatói éveim alatt egy országos hitelintézetnél és biztosító társaságnál, valamint egy budapesti ügyvédi irodában is dolgoztam gyakornokként. A diplomám megszerzését követően ügyvédjelöltként helyezkedtem el. Ügyvédjelölti éveim során több budapesti ügyvédi irodánál is dolgoztam, amelyek eltérő profilja révén számos jogterületen szerezhettem gyakorlati tudást és tapasztalatot.

2013 óta vagyok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, 2017 óta egyéni ügyvédként. Kollégáimmal 2020. januárjában alapítottuk a Répási, Pécsi és Fazekas Ügyvédi Társulást.

 

Szakterületeim a polgári jog területén elsősorban a társasági jog, az ingatlanjog, a kártérítési jog, a család- és öröklési jog, valamint a munkajog. Peres és peren kívüli jogi képviselet, valamint követeléskezeléssel kapcsolatos jogi teendők terén is komoly tapasztalatokkal rendelkezem. Büntetőjogban főként gazdasági és közlekedési bűncselekmények esetén látok el védői feladatokat, valamint sértetti képviseletet.

Munkám során a magyar mellett angol nyelven dolgozom.

  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page